Custom post status problem

  • dnikola
    Participant
    2 years, 7 months ago #19151

    Hi Patrice,

    when I turn on option to replace admin archive https://prntscr.com/ro2uyr – my custom post status is showing correct number of post inside, but it doesn’t show posts when select that status

    wpsolr
    Keymaster
    2 years, 7 months ago #19154

    Did you select “Index all status” on your custom post in screen 2.2?

    dnikola
    Participant
    2 years, 7 months ago #19156

    Yes I am.

    I cane see in line this status with no of articles inside like
    Translate (5)

    but when click on it there is no post’s listed.

    wpsolr
    Keymaster
    2 years, 7 months ago #19463

    Can you check that your custom status values appear in your index (Elasticsearch or Solr)?

    dnikola
    Participant
    2 years, 7 months ago #19585

    Can I give you access to test?

    Before you had a chat on site? Do still support that because it will be faster and I don’t want to post sensitive password’s here on forum.

    Thanks

    dnikola
    Participant
    2 years, 6 months ago #19820

    Yes it is indexed!

    Also there is one more problem
    if you filter by anyting like month or category for example
    /edit.php?category_name=somecategoryslug (url in wp-admin)

    That returns all result…

    wpsolr
    Keymaster
    2 years, 6 months ago #19846

    I’m moving this topic in the “wishlist”, as I need to fully review the problem.

    dnikola
    Participant
    2 years, 6 months ago #19849

    Ok please let me know ASAP, I am here to provide feedback!

    dnikola
    Participant
    2 years, 4 months ago #20728

    ping once again about this topic 🙂

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.