cinta wordpress
tapi HATE milarian anjeun?
URANG TEU AYA

Janten urang ngabaktikeun kahirupan urang pikeun ngadorong wates milari élmu pikeun nyiptakeun pamilarian anu paling dipikanyaho ku manusa: WPSOLR

Jantenkeun milarian anjeun Super gancang sareng Super calakan
  • 50+ basa tos dikonfigurasi
  • Kinerja anu teu aya tandinganna sareng Elasticsearch, Solr, atanapi Algolia
  • Milarian domain cross-domain
  • WooCommerce, bbPress, WPML, Polylang, ACF PRO, Toolset, Yoast sareng seueur deui
  • Nyepetkeun plugin grid favorit anjeun: Elementor, Toolset Views
  • AI pikeun téks sareng gambar
  • 20+ demo kanggo sadaya téma utama
  • Usaha alit & multinasional

Antosan, naha anjeun terang yén tilu téknologi kelas dunya ngadominasi pamilarian?

- Elasticsearch (Wikipedia, Uber, Udemy)
- Apache Solr (Netflix, Slack, Coursera)
- Algolia (Kedutan, Sedeng, Sarwa)

Kalayan plugin kami, anjeun tiasa nganggo sadayana. Henteu kedah janten raksasa pikeun milarian kelas dunya deui.

AI Search - Kadieu

Diajar jero, alias Kecerdasan Ponggawa, alias Neural Networks, aya dimana-mana ayeuna: tina tarjamahan otomatis, dugi ka ngahasilkeun téks nganggo GPT-3.

Tapi milarian ogé kapangaruhan ku trend ieu. Generasi énggal tina perpustakaan atanapi jasa "Véktor milarian" muncul. Tapi tautan anu leungit leungit pikeun ngajantenkeun aranjeunna sacara lega diadopsi: kesederhanaan sareng biaya murah.

WPSOLR maksudna janten tautan anu leungit ieu, ku nyandak fitur anu luar biasa kana WordPress sareng WooCommerce, sapertos anu dilakukeun pikeun Elasticsearch, Solr sareng Algolia.

Sababaraha milarian neural, sasaruaan neural, open-source atanapi jasa dikelola, anu WPSOLR ayeuna nalungtik:

Sababaraha fitur anu hoyong kami bawa ka WordPress:

Modél Pangénggalna: Anggo sadaya modél basis trafo pangénggalna (contona, BERT, RoBERTa, MiniLM) pikeun jaminan kualitas ékstraksi, jaminan kualitas generatif, sareng pengambilan dokumen.

Modular: sababaraha pilihan pikeun nyocogkeun téknologi anjeun sareng nganggo kasus. Pilih database favorit anjeun, file converter, atanapi kerangka modél.

Buka: 100% cocog sareng hub modél HuggingFace. Tutup panganteur sareng kerangka anu sanés (mis. Transformers, FARM, trafo kalimat)

Skala: Skala jutaan jutaan dokumén ngalangkungan pamundut, backend siap produksi sapertos Elasticsearch / FAISS, algoritma Google ANN latests, sareng basis data Véktor luhur.

End-to-end: sadaya alat dina hiji tempat: konvérsi file, beberesih, pamisah, latihan, évaluasi, inferensi, panyiri, sareng sajabana

Pangembang ramah: gampang debug, manjangan sareng ngarobih.

Customizable: ngaluyukeun témplat kana domain anjeun atanapi nerapkeun custom DocumentStore anjeun.

Diajar kontinyu: Kumpulkeun data latihan anyar tina tanggapan pangguna dina produksi sareng tingkatkeun modél anjeun


Nampi beja pangénggalna dina badé milarian WPSOLR's AI

surélék *
Nami payun *
Nami pengker *
ramatloka anjeun *
*Widang nu dibutuhkeun
Catetan: Kami tanggung jawab ngajaga privasi anjeun sareng kami ngajamin yén data anjeun bakal rahasia pisan.
Janten leres sepanjang waktos
  • Toleran-kasabaran
  • Saran instan
  • Ngolah Bahasa Alami
  • sinonim
  • Sinonim Dinamis tina AI
  • Rankanking
  • Dinamis Reranking ti AI
  • Saringan Widget (slaider, select2, color picker…)
  • Milarian dasbor Analytics

Sareng kusabab pamilarian peryogi data anu nyata, urang parantos parantos panyambungna kana plugins anu paling sering dianggo. 

Dianggo mulus kalayan WooCommerce, bbPress,  ACF PRO, Alat tampilan, WPML, Polylang, Yoast SEO, jeung loba deui.

Kami ogé tiasa ngawangun hiji kanggo anjeun upami diperyogikeun.

Naon ari studio studio WPSOLR?

studio WPSOLR mangrupikeun tim anu aya di tukangeun WPSOLR, plugin pamilarian andalan kami pikeun WordPress & WooCommerce.

Studio nyumpingan taun pangalaman dina pamekaran sareng konfigurasi pikeun:

  • WordPress
  • WooCommerce
  • Elementor PRO
  • ACF PRO
  • neangan
  • Elasticsearch
  • Solr
  • Algolia
  • Swiftype
Naon studio studio Dev WPSOLR ?

Plugin search WPSOLR kami sigana anu paling fleksibel sareng scalable di pasar. Éta cocog sareng 99% kabutuhan konsumén.

Tapi sakapeung, salah peryogi sakedik leungeun tambahan pikeun ngahontal pangalaman anu sampurna.

Kami tiasa ngabantosan anjeun:

  • ngawangun deui sakabeh situs anjeun ngahontal langkung saé SEO jeung paguneman
  • Anggo Elementor PRO, ACF PRO, sareng sakedik PHP / JS / CSS pikeun ngawangun naon waé plugin custom (CRM, area klien swasta, kaanggotaan,…)
  • Ngawangun UI Milarian & Saringan anu énggal
  • Nulis sareng nyambungkeun Query adat
  • Tinjauan pagelaran
  • Ngepaskeun kaitan sareng réngking adat
Anggo Kasus - Jantenkeun milarian MyListing kalayan 1 juta daptar

Klién MyListing sanés sumping ka kami kusabab situs-situsna henteu tiasa ngaliwat jutaan daptar.

Henteu ngan ukur milarian éta lambat, tapi ogé halaman bumi sareng sitemaps Yoast.

Kami ngarobih MyListing tambihan-on, sareng ayeuna situs klien ngalayang, sanaos sajuta daptar.

 

Anggo Kasus - Ningkatkeun akurasi hasil teangan MyListing

Klién MyListing sumping ka Studio kami kusabab anjeunna henteu mendakan daptar kalayan akurasi anu cukup: sababaraha widang adat dimana henteu digentoskeun pisan. 

Urang kedah ngawangun tambihan tambahan, sabab myListing henteu nganggo anu search arch standar.

Ayeuna, ku tambihan tambahan, sémah klien kami tiasa milarian dina unggal inpormasi anu aya hubunganana kana daptar éta.

 

Anggo Kasus - Ékstrak 4,000 gambar téks tina situs Grosir Perancis

Konsumén nyandak 4,000 gambar produk toko Toko.

Produkna diimpor (disingkronkeun) tina a Kezia II Parangkat lunak kasir, lebet ka toko WooCommerce “Magasin Bio à La Teste de Buch". 

Gambar teras diunggah dina perpustakaan média.

Patarosan:

Kumaha carana urang tiasa nyocogkeun gambar kana judul produk, janten pikeun ngunggah gambar anu leres kana galéri gambar produk?

Jawab:
By nimba téks gambar (OCR), nganggo tambihan WPSOLR kanggo Google Visi API.
Teras ku ngindeks mages di Elasticsearch kalayan téks OCR na.
Saatos éta, muka perpustakaan média sareng milari "Anggur Bordeaux 2019" mulihkeun gambar anu kedah dilampirkeun kana produk anu aya hubunganana.

Anggo Kasus - ranking adat

A klien sumping ka kami kusabab anjeunna merhatikeun yén milarian na sering mendakan tulisan lami dina posisi munggaran. Anu henteu saé pikeun koran.

Di sisi anu sanés, dipilah dumasarkeun tanggal nunjukkeun pos anu teu relevan dina posisi munggaran.

Janten, urang ngawangun tambihan anyar dumasar kana fitur buruk tina Elasticsearch. Fitur ieu ngamungkinkeun pikeun pangkat hasil dumasar kana akurasi sareng tanggalna. Upami langkung saé, babasan akurasi / tanggal tiasa langkung saé dina admin WPSOLR.


 

en English
X