tresna wordpress
nanging HATE telusuran sampeyan?
KAMU KUNCI

Dadi, kita ngladeni urip kanggo meksa golek ilmu kanggo nggawe telusuran paling apik sing dingerteni manungsa: WPSOLR

Nggawe telusuran Super cepet lan Super cerdas
  • 50+ basa sing wis dikonfigurasi
  • Kinerja sing ora padha karo Elasticsearch, Solr, utawa Algolia
  • Panelusuran lintas-domain
  • WooCommerce, bbPress, WPML, Polylang, ACF PRO, Toolset, Yoast lan liya-liyane
  • Gawe plugin grid favorit sampeyan: Elementor, Toolset Views
  • AI kanggo teks lan gambar
  • 20+ demo kanggo kabeh tema utama
  • Bisnis cilik & multinasional

Ngenteni, apa sampeyan ngerti ana telung teknologi kelas internasional sing dominasi telusuran?

- Elasticsearch (Wikipedia, Uber, Udemy)
- Apache Solr (Netflix, Slack, Coursera)
- Algolia (Twitch, Medium, Brilian)

Kanthi plugin kita, sampeyan bisa nggunakake kabeh. Ora prelu dadi raksasa kanggo golek goleki kelas internasional maneh.

Panelusuran AI - Mbesuk

Sinau jero, aka Artificial Intelligence, aka Neural Networks, saiki ana ing endi wae: wiwit saka terjemahan otomatis, nganti nggawe teks nganggo GPT-3.

Nanging telusuran uga kena pengaruh gaya iki. Pustaka utawa layanan sing diarani "Telusuran vektor" anyar digawe. Nanging link sing ilang ilang supaya bisa digunakake kanthi akeh: kesederhanaan lan biaya murah.

WPSOLR arep dadi link sing ilang iki, kanthi nggawa fitur-fitur luar biasa kasebut menyang WordPress lan WooCommerce, kaya sing ditindakake kanggo Elasticsearch, Solr lan Algolia.

Sawetara telusuran syaraf, mirip saraf, sumber terbuka utawa layanan sing dikelola, sing saiki diselidiki WPSOLR:

Sawetara fitur sing pengin digawa menyang WordPress:

Model Paling Anyar: Gunakake kabeh model adhedhasar trafo paling anyar (kayata, BERT, RoBERTa, MiniLM) kanggo jaminan kualitas ekstraktif, jaminan kualitas generatif, lan pengambilan dokumen.

Modular: macem-macem pilihan sing cocog karo tumpukan teknologi lan kasus panggunaan. Pilih database favorit, konverter file, utawa kerangka modeling.

Bukak: 100% kompatibel karo hub model HuggingFace. Tutup antarmuka karo kerangka kerja liyane (kayata Transformator, FARM, trafo kalimat)

Skalable: Skala nganti jutaan dokumen liwat retriever, backend siap produksi kaya Elasticsearch / FAISS, algoritma Google ANN lathes, lan database Vector paling dhuwur.

End-to-end: kabeh alat ing sak panggonan: konversi file, reresik, pamisah, latihan, evaluasi, inferensi, label, lsp.

Pengembang sing ramah: gampang debug, ngluwihi lan modifikasi.

Bisa disesuaikan: nyetel cithakan menyang domain utawa ngetrapake DokumenStore khusus sampeyan.

Sinau terus-terusan: Nglumpukake data latihan anyar saka saran pangguna ing produksi lan tingkatake model sampeyan


Nampa kabar paling anyar nalika bakal nggoleki ing pencarian AI WPSOLR

email *
Jeneng ngarep *
Jeneng Mburi *
website *
* Bidhang sing dibutuhake
Cathetan: Tanggung jawab kanggo nglindhungi privasi sampeyan lan njamin manawa data bakal rahasia.
Dadi bener kabeh wektu
  • Toleransi typo
  • Saran cepet
  • Pangolah Bahasa Alami
  • Liyane
  • Sinonim Dinamis saka AI
  • Rankanking
  • Rankanking Dinamis saka AI
  • Filter Filter Widget (geser, select2, pamilih warna…)
  • Telusuri dashboard Analytics

Lan amarga telusuran mbutuhake data nyata, mula kita wis nggawe konektor menyang plugin sing paling akeh digunakake. 

Bisa lancar karo WooCommerce, bbPress,  ACF PRO, Tampilan Alat, WPML, Polylang, Yoast SEO, lan akeh liyane.

Kita uga bisa mbangun kanggo sampeyan yen prelu.

Apa sing studio studio WPSOLR?

studio WPSOLR minangka tim ing mburi WPSOLR, plugin telusuran utama kanggo WordPress & WooCommerce.

Studio nglumpukake pengalaman ing taun pangembangan lan konfigurasi kanggo:

  • WordPress
  • WooCommerce
  • Elementor PRO
  • ACF PRO
  • search
  • Elasticsearch
  • Solr
  • Algolia
  • Swiftype
Apa sing digunakake ing studio studio Dev WPSOLR ?

Plugin search WPSOLR kita bisa uga paling gampang fleksibel lan bisa digunakake ing pasar. Sampeyan cocog karo 99% kabutuhan pelanggan.

Nanging kadhangkala, siji kudu butuh tangan tambahan kanggo nggayuh pengalaman sing sampurna.

Kita bisa mbantu sampeyan:

  • mbangun kabeh situs sampeyan bakal luwih apik SEO lan konversi
  • Gunakake Elementor PRO, ACF PRO, lan sebilangane PHP / JS / CSS kanggo gawe plugin khusus (CRM, area klien pribadi, anggota,…)
  • Mbangun UI Panelusuran & Filter anyar
  • Tulis lan sambungake Pitakon khusus
  • Kinerja kinerja
  • Hubungan relevansi kanthi peringkat khusus
Gunakake Case - Gawe telusuran MyListing kanthi 1 yuta dhaptar

Klien MyListing liyane teka kanggo kita amarga situs dheweke ora bisa ngatasi yuta dhaptar.

Ora mung telusuran iku alon, nanging uga halaman ngarep lan siti-siti Yoast.

Kita ngowahi MyListing tambahan, lan saiki situs klien wis mabur, sanajan ana siji yuta dhaptar.

 

Gunakake Case - Nambah akurasi asil telusuran MyListing

Klien MyListing teka ing Studio amarga ora bisa nemokake dhaptar kanthi akurasi: sawetara kolom khusus sing ora digoleki. 

Kita kudu nambah tambahan, amarga myListing ora nggunakake telusuran standar standar.

Saiki, kanthi tambahan anyar, pengunjung klien bisa nggolek saben informasi sing ana hubungane karo dhaptar kasebut.

 

Gunakake Case - Ekstrak 4,000 teks gambar saka situs Grosir Prancis

Pelanggan njupuk 4,000 gambar produk toko Grosir.

Produk kasebut diimpor (disinkronake) saka a Kezia II piranti lunak register kas, menyang toko WooCommerce “Magasin Bio kanggo La Teste de Buch". 

Gambar banjur diunggah ing perpustakaan media.

Pitakonan:

Kepiye carane bisa cocog gambar karo judhul produk, dadi kanggo ngunggah gambar sing bener menyang galeri gambar produk?

Jawaban:
By ngekstrak teks gambar (OCR), nggunakake add-on WPSOLR kanggo Google Vision API.
Banjur dening ngindeks penyihir ing Elasticsearch nganggo teks OCR.
Sawise iku, mbukak perpustakaan media lan nggoleki "Wine Bordeaux 2019" ngasilake gambar sing kudu dipasang ing produk sing gegandhengan.

Gunakake Case - peringkat khusus

A klien teka kanggo kita amarga dheweke nemokake yen telusuran dheweke asring menehi posisi lawas ing posisi pisanan. Sing ora apik banget kanggo koran.

Ing sisih liya, ngurutake miturut tanggal nuduhake postingan sing ora cocog ing posisi pisanan.

Dadi, kita nganakake tambahan anyar adhedhasar fitur bosok Elasticsearch. Fitur iki ngidini rangking asil miturut akurasi lan tanggal. Luwih apik, akurasi / tanggal rasio bisa dirampungake ing admin WPSOLR.


 

en English
X