dashuri wordpress
por urren kërkimin tuaj?
B DM SHUM

Kështu që ne i përkushtuam jetët tona tejkalimit të kufijve të kërkimit të shkencës për të bërë kërkimin më të mirë të njohur për njeriun: WPSOLR

Bëni kërkimin tuaj Super të shpejtë dhe Super inteligjent
 • 50+ gjuhë të parafiguruar
 • Performancë e pashembullt me ​​Elasticsearch, Solr ose Algolia
 • Kërkim ndër-domain
 • WooCommerce, bbPress, WPML, Polylang, ACF PRO, Toolset, Yoast dhe më shumë
 • Shpejtoni shtojcën tuaj të preferuar të rrjeteve: Elementor, Pamjet e mjeteve
 • UA për tekste dhe imazhe
 • 20+ demonstrata për të gjitha temat kryesore
 • Bizneset e vogla dhe shumëkombëshet

Prisni, e dini se tre teknologji të klasit botëror dominojnë kërkimin?

- Elasticsearch (Wikipedia, Uber, Udemy)
- Apache Solr (Netflix, Slack, Coursera)
- Algolia (Twitch, Medium, Brilliant)

Me shtojcën tonë, ju mund t'i përdorni të gjitha ato. Nuk ka nevojë të jesh gjigand për të marrë më një kërkim të klasit botëror më.

Kërkimi i AI - Së shpejti

Të mësuarit në thellësi, aka Inteligjenca Artificiale, aka Rrjetet Neurale, është kudo tani: nga përkthimi automatik, në krijimin e tekstit me GPT-3.

Por kërkimi ndikohet gjithashtu nga kjo prirje. Një gjeneratë e re e bibliotekave ose shërbimeve të ashtuquajtura "Kërkim vektorial" po shfaqen. Por lidhja që mungon mungon për t'i bërë ato të adoptohen gjerësisht: thjeshtësia dhe kostoja e ulët.

WPSOLR synon të jetë kjo hallkë që mungon, duke sjellë ato veçori të jashtëzakonshme në WordPress dhe WooCommerce, siç bëri për Elasticsearch, Solr dhe Algolia.

Disa nga kërkimet nervore, ngjashmëria nervore, burimet e hapura ose shërbimet e menaxhuara, që WPSOLR po heton aktualisht:

Disa nga karakteristikat që ne do të dëshironim të sillnim në WordPress:

Modelet e fundit: Përdorni të gjitha modelet më të fundit të bazuara në transformator (p.sh., BERT, RoBERTa, MiniLM) për sigurimin e cilësisë nxjerrëse, sigurimin gjenerues të cilësisë dhe rikthimin e dokumenteve.

Modular: zgjedhje të shumëfishta për t'iu përshtatur pirgut tuaj të teknologjisë dhe kutisë së përdorimit. Zgjidhni databazën tuaj të preferuar, konvertuesin e skedarëve ose kornizën e modelimit.

E hapur: 100% në përputhje me qendrën e modelit HuggingFace. Mbylle ndërfaqet me kornizat e tjera (p.sh. Transformuesit, FARM, transformatorët e fjalisë)

Shkallëzuar: Shkallëzimi në miliona dokumente përmes marrësve, prapa të gatshme për prodhim si Elasticsearch / FAISS, algoritmet më të fundit ANN të Google dhe bazat e të dhënave të nivelit të lartë Vektor.

Fund-për-fund: të gjitha mjetet në një vend: konvertimi i skedarit, pastrimi, ndarja, trajnimi, vlerësimi, përfundimi, etiketimi, etj.

Zhvillues miqësor: lehtë për të korrigjuar, zgjeruar dhe modifikuar.

E personalizueshme: rregulloni modelet në domenin tuaj ose zbatoni Dyqanin tuaj të personalizuar.

Mësim i vazhdueshëm: Mbledh të dhëna të reja trajnimi nga reagimet e përdoruesve në prodhim dhe përmirëso modelet e tua


Merrni lajmet më të fundit së shpejti në kërkimin e AI të WPSOLR

Email *
Emri *
Mbiemri *
Faqja juaj e internetit *
*Fushat e kërkuara
Shënim: responsibilityshtë përgjegjësia jonë të mbrojmë privatësinë tuaj dhe ne garantojmë që të dhënat tuaja do të jenë plotësisht konfidenciale.
Jini të drejtë gjatë gjithë kohës
 • Tipo-tolerancë
 • Sugjerime të menjëhershme
 • Përpunimi i gjuhëve natyrore
 • Sinonime
 • Sinonimet Dinamike nga AI
 • Rivendosja
 • Reranking Dinamik nga AI
 • Vegla filtrash (rrëshqitës, zgjedh2, zgjedhës ngjyrash)
 • Kërko panelin e "Analitikës"

Dhe për shkak se një kërkim kërkon të dhëna të vërteta, ne tashmë i kemi bërë lidhje te shtojcat më të përdorura. 

Punoni pa probleme me WooCommerce, bbPress,  ACF PRO, Pamjet e fillimit të mjeteve, WPML, Polylang, SEO SEO, dhe shumë më tepër.

Ne gjithashtu mund të ndërtojmë një për ju nëse është e nevojshme.

Whatfarë është Dev studio WPSOLR?

studio WPSOLR është ekipi prapa WPSOLR, shtojca jonë kryesore e kërkimit për WordPress & WooCommerce.

Studio grumbullon përvojë vjetore në zhvillim dhe konfigurim për:

 • WordPress
 • WooCommerce
 • Elementor PRO
 • ACF PRO
 • Kërko
 • Elasticsearch
 • Solr
 • Algolia
 • Swiftype
Farë bën studio Dev WPSOLR ?

Shtojca jonë e kërkimit WPSOLR është ndoshta më fleksibile dhe më e shkallëzueshme në treg. I përshtatet 99% të nevojave të klientëve tanë.

Por ndonjëherë, duhet një dorë shtesë për të arritur përvojën e përsosur.

Ne mund t'ju ndihmojmë:

 • rindërtoj e gjithë faqja juaj për të arritur më mirë SEO conversions
 • Përdorni Elementor PRO, ACF PRO dhe pak PHP / JS / CSS për të ndërtuar ndonjë plugin me porosi (CRM, zona e klientit privat, anëtarësia,)
 • Ndërtoni një ndërfaqe të re kërkimi dhe filtrash
 • Shkruani dhe lidhni Query me porosi
 • Rishikoni performancën
 • Rëndësia e tonit me renditjen me porosi
Përdorni rastin - Bëni kërkimin MyListing të fluturojë me 1 milion listime

Një klient tjetër i MyListing erdhi tek ne sepse faqja e tij nuk ishte në gjendje të përballonte listat e tij të miliona.

Jo vetëm që kërkimi ishte i ngadaltë, por edhe faqja fillestare dhe hartat e Yoast.

Ne modifikuam shtesën tonë MyListing dhe tani faqja e klientit po fluturon, madje edhe me një milion lista.

 

Përdorni rastin - Përmirësoni saktësinë e rezultateve të kërkimit MyListing

Një klient MyListing erdhi në Studio tonë sepse nuk mund të gjente listime me saktësi të mjaftueshme: disa fusha të personalizuara ku nuk kërkoheshin fare. 

Duhej të ndërtonim një shtesë të plotë, sepse myListing nuk po përdor kërkimin standard të arkivit.

Tani, me shtesën e re, vizitorët tanë të klientit mund të kërkojnë në çdo informacion informacion në lidhje me listat.

 

Përdorni rastin - Nxjerrni 4,000 tekste të imazheve nga një sit ushqimor francez

Konsumatori mori 4,000 imazhe të produkteve të dyqaneve ushqimore.

Produktet importohen (sinkronizohen) nga a Kezia II softueri i regjistrit të parave të gatshme, në dyqanin WooCommerce “Magasin Bio à La Teste de Buch". 

Imazhet më pas ngarkohen në bibliotekën e mediave.

Pyetje:

Si mund të përputhen figurat me titujt e produkteve, në mënyrë që të ngarkoni imazhin e duhur në galerinë e imazheve të produktit?

Përgjigje:
By nxjerrja e teksteve të imazhit (OCR), duke përdorur shtesën WPSOLR për Google Vision API.
Pastaj nga indeksimin e magjistarëve në Elasticsearch me tekstet e tyre OCR.
Pas kësaj, hapja e bibliotekës së mediave dhe kërkimi i "Wine Bordeaux 2019" kthen imazhet që duhet t'i bashkëngjiten produktit përkatës.

Përdorni rastin - renditje me porosi

Një klient erdhi tek ne sepse vuri re që kërkimi i tij shpesh rendiste postimet e vjetra në pozicionet e para. E cila nuk është aq e mirë për një gazetë.

Nga ana tjetër, klasifikimi sipas datës tregonte poste të parëndësishme në pozicionet e para.

Pra, ne ndërtuam një shtesë të re bazuar në një tipar prishjeje të Elasticsearch. Kjo veçori mundëson renditjen e rezultateve si në saktësinë e tyre ashtu edhe në datat e tyre. Edhe më mirë, saktësia e raportit / data mund të rregullohet mirë në administratorin WPSOLR.


 

en English
X