loveубов WordPress
но Мрази го пребарувањето?
И НАПРАВИМЕ

Така, ние ги посветивме своите животи на поместување на границите на пребарување наука за изработка на најдобро пребарување познато на човекот: WPSOLR

Направете го вашето пребарување Супер брзо и Супер интелигентно
 • 50+ јазици однапред конфигурирани
 • Неспоредлив перформанс со Elasticsearch, Solr или Algolia
 • Вкрстено домен пребарување
 • WooCommerce, bbPress, WPML, Polylang, ACF PRO, Toolset, Yoast и повеќе
 • Забрзајте го вашиот омилен приклучок за мрежи: Елемент, Прегледи на алатки
 • АИ за текстови и слики
 • 20+ демо-за сите главни теми
 • Мали бизниси и мултинационални компании

Чекај, дали знаеше дека три технологии од светска класа доминираат во пребарувањето?

- Еластична пребарување (Википедија, Убер, Удеми)
- Apache Solr (Нетфликс, Слак, Курсера)
- Algolia (Твич, среден, брилијантен)

Со нашиот приклучок, можете да ги користите сите нив. Нема потреба да бидете гигант за да добиете пребарување од светски ранг повеќе.

АИ пребарување - наскоро

Длабоко учење, ака Вештачка интелигенција, ака Нервни мрежи, сега е насекаде: од автоматски превод, до генерирање текст со GPT-3.

Но, пребарувањето е под влијание и на овој тренд. Се појавува нова генерација на таканаречени библиотеки или услуги „векторско пребарување“. Но, недостасува врската што недостасува за да бидат широко прифатени: едноставност и ниска цена.

WPSOLR има намера да биде оваа алка што недостасува, со тоа што ќе ги донесе овие извонредни одлики во WordPress и WooCommerce, како што тоа го стори за Elasticsearch, Solr и Algolia.

Некои од нервните пребарувања, нервната сличност, услугите со отворен извор или управуваните услуги, кои WPSOLR во моментов ги истражува:

Некои од карактеристиките што би сакале да ги донесеме на WordPress:

Најнови модели: Користете ги најновите модели базирани на трансформатори (на пр., BERT, RoBERTa, MiniLM) за гарантирање на квалитетот на екстрактивноста, генеративно осигурување на квалитетот и враќањето на документот.

Модуларен: повеќе избори за да одговара на вашиот технолошки оџак и случај на употреба. Изберете ја вашата омилена база на податоци, конвертор на датотеки или рамка за моделирање.

Отворено: 100% компатибилно со центарот за модели HuggingFace. Затвори интерфејси со други рамки (на пр. Трансформатори, ФАРМ, реченични трансформатори)

Скалабилно: Скала до милиони документи преку ретривери, подготвени за производство на задни страни како Elasticsearch / FAISS, најновите ANG алгоритми на Google и врвни векторски бази на податоци.

Крај од крај: сите алатки на едно место: конверзија на датотеки, расчистување, разделување, обука, евалуација, заклучок, обележување, итн.

Пријателски застапник: лесен за дебагирање, проширување и модифицирање.

Прилагодливо: прилагодете ги шаблоните на вашиот домен или имплементирајте ја вашата сопствена продавница за документи.

Континуирано учење: Соберете нови податоци за обука од повратните информации од корисниците во производството и подобрете ги вашите модели


Добијте ги најновите новости за наскоро пребарување на АИ на WPSOLR

Е-пошта *
Име *
Презиме *
Твојот веб-сајт *
*Задолжителни полиња
Белешка: Наша одговорност е да ја заштитиме вашата приватност и гарантираме дека вашите податоци ќе бидат целосно доверливи.
Бидете во право цело време
 • Типо-толеранција
 • Инстантни предлози
 • Обработка на природни јазици
 • Синоними
 • Динамички синоними од АИ
 • Прераспределување
 • Динамичко прераснување од АИ
 • Додатоци за филтри (лизгач, избор 2, избирач на бои…)
 • Табла за пребарување на Аналитика

И бидејќи за пребарување потребни се вистински податоци, ние веќе направивме конектори до најкористените приклучоци. 

Работете беспрекорно со WooCommerce, bbPress,  ACF PRO, Прегледи на алатките, WPML, Polylang, Yoast SEO, и многу повеќе.

Ние исто така можеме да изградиме една за вас ако е потребно.

Што е студио за развој WPSOLR?

студија WPSOLR е тимот кој стои зад WPSOLR, нашиот предводник за додаток за пребарување на WordPress & WooCommerce.

Студиото акумулира долгогодишно искуство во развој и конфигурација за:

 • WordPress
 • WooCommerce
 • Елементатор ПРО
 • ACF PRO
 • Барај
 • Еластична пребарување
 • Сол
 • Algolia
 • Swiftype
Што значи студиото Дев WPSOLR ?

Нашиот додаток за пребарување WPSOLR е веројатно најфлексибилниот и скалабилниот на пазарот. Тоа одговара на 99% од потребите на нашите клиенти.

Но, некогаш, треба малку дополнителна рака за да се постигне совршено искуство.

Можеме да ви помогнеме:

 • обнова целата ваша страница да достигне подобро Оптимизација конверзии
 • Користете Elementor PRO, ACF PRO и малку PHP / JS / CSS за да изградите кој било прилагоден приклучок (CRM, област на приватен клиент, членство,)
 • Изградете нов UI за пребарување и филтри
 • Напишете и поврзете обичај Барање
 • Прегледајте ги перформансите
 • Релевантност на мелодијата со ранг на прилагодени
Користете кутија - Направете пребарувањето MyListing да лета со 1 милион огласи

Друг клиент на MyListing дојде кај нас затоа што неговата страница не беше во можност да се справи со своите милиони списоци.

Не само што пребарувањето беше бавно, туку и почетната страница и мапите на Yoast.

Го изменивме нашиот додаток MyListing и сега страницата со клиенти лета, дури и со еден милион списоци.

 

Користете кутија - Подобрете ја точноста на резултатите од пребарувањето MyListing

Клиент на MyListing дојде во нашето Студио затоа што не можеше да најде списоци со точна точност: некои прилагодени полиња каде што воопшто не се пребарувани. 

Моравме да изградиме целосен додаток, бидејќи myListing не го користи стандардното пребарување за архиви.

Сега, со новиот додаток, нашите посетители на клиенти можат да пребаруваат во сите малку информации поврзани со списоците.

 

Користете кутија - Извлечете 4,000 текстови со слики од веб-страница на Француски намирници

Клиентот направил 4,000 слики од производите на продавниците за храна.

Производите се увезуваат (синхронизираат) од а Кезија II софтвер за фискална каса, во продавницата „Вукомерс“Magasin Bio à La Teste de Buch". 

Сликите потоа се поставуваат во библиотеката со медиуми.

Прашање:

Како може да се совпаднат сликите со насловите на производите, за да се постави точната слика во галеријата со слики за производот?

Одговор:
By извлекување на текстови за слики (OCR), користејќи го додатокот WPSOLR за Google Vision API.
Потоа од индексирање на магиите во Еластично пребарување со нивните текстови за OCR.
После тоа, отворањето на медиумската библиотека и барањето „Вино Бордо 2019“ ги враќа сликите што треба да бидат прикачени на сродниот производ.

Користете кутија - сопствено рангирање

Клиент дојде кај нас затоа што забележа дека во потрагата често се рангираат старите натписи на првите позиции. Што не е толку добро за еден весник.

Од друга страна, сортирањето според датумот покажуваше небитни натписи на првите позиции.

Значи, изградивме нов додаток заснован на карактеристика на распаѓање на Elasticsearch. Оваа одлика овозможува рангирање на резултатите и според нивната точност и со нивните датуми. Уште подобро, точноста / датумот на сооднос може да биде добро подесена во администраторот WPSOLR.


 

en English
X